Sähkötyöt Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Sähkö-Wathén Oy toteuttaa monipuolisesti erilaiset sähkötyöt yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme yrityksiä ja tarpeen mukaan myös omakotitalo-omistajia. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Helsingissä, josta käsin toimialueemme kattaa koko pääkaupunkiseudun sekä tarvittaessa myös muun Uudenmaan alueen. Lue lisää palveluistamme ja käänny sähköalan ammattilaisen puoleen!

Ota yhteyttä

Sähköurakoinnit yritysten tarpeisiin

Toimintamme ytimessä on sähköurakointien toteuttaminen eri alojen ja erikokoisten yritysten tarpeisiin. Tarjoamme palvelut tarpeen mukaan myös aliurakointina.

Kun tilaat kohteesi sähköurakoinnin kauttamme, saat kaikki tarvitsemasi sähkötyöt samalta osaavalta tekijältä. Huolehdimme kaikki asennukset valaistuksesta erilaisiin koneisiin ja atk-laitteisiin. Asennamme myös kylmä- ja kuumalaitteet. 

Työskentelemme samalla kokemuksen tuomalla varmuudella sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa, kunkin urakan ja kohteen yksilölliset piirteet sekä asiakkaan tarpeet ja toiveet täsmällisesti huomioon ottaen. Toteutamme sähköurakoinnin korkealaatuisesti alan parhaimpiin kuuluvia sähkötuotteita sekä työvälineitä hyödyntäen. Yhteistyö kanssamme on mutkatonta ja olemme tavoitettavissasi nopeasti urakan kaikissa vaiheissa. Pidämme huolen asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen aikataulujen, budjettien ja muiden sopimusten kiinni pitämisestä – poikkeuksetta. Olemme sähköalan rehellinen kumppanisi!


Kysy meiltä lisäksi omakotitalon sähköasennuksista! Palvelemme mielellämme myös yksityisiä kotitalouksia.

Lue lisää yrityksestämme

Sähkötarvikemyynti

Toimimme laadukkaiden sähkötarvikkeiden asiantuntevana myyjänä. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvitsemasi sähkötarvikkeet, asennustyökalut sekä mittalaitteet sähköasennusten asianmukaiseen ja turvalliseen toteuttamiseen, olitpa sitten remontoija, rakentaja, teollisuusasiakas tai sähköurakoitsija. 

Kysy meiltä tarvitsemistasi tuotteista, vastailemme mielellämme tiedusteluihisi ja olemme asiantuntija-apunasi tarvettasi parhaiten vastaavien tuotteiden valinnassa. Osta tarvitsemasi tuotteet kauttamme tai tilaa asennus suoraan meiltä!

Kysy lisää